Inici
linia blanca
Any jubilar de sant Fructuós
linia blanca
Actes del martiri de sant Fructuós
linia blanca
Què és un Any Jubilar
linia blanca
Pregària i lema de l'any jubilar
linia blanca
Objectius
linia blanca
Condicions per rebre el jubileu
linia blanca
Els llocs jubilars
linia blanca
Projectes jubilars
   Projecte Pastoral
   Projecte Social
   Projecte Educatiu
   Projecte Cultural
linia blanca
Publicacions i escrits
linia blanca
Organització i enllaços
  AGENDA       NOTÍCIES       VÍDEOS   04 de maig de 2024
 
Projecte Pastoral Projecte Pastoral

ARXIPRESTAT DE L’ALT CAMP


1. Pel que fa al document «Creure en l’evangeli i anunciar-lo amb nou
ardor»:


Llegir-lo i comentar-lo tot sencer, per parts, durant el curs, tant en les reunions de preveres com en les del Consell Pastoral Arxiprestal (seran 8 o 9 en total). El comentari ha de consistir a assumir el missatge central del fragment així com descobrir les actituds que ens recomana i les aplicacions a l’acció pastoral que ens suggereix.

2. Pel que fa a la Carta Pastoral de l’Arquebisbe:

Recomanar que tots els grups la llegeixin i l’estudiïn seguint la pauta de reflexió que ens oferirà, per tal d’assumir el missatge de l’Any Jubilar i portar-lo a la vida cristiana i al compromís evangelitzador.

3. Pel que fa a l’Any Jubilar,

— Proposar d’obrir-lo amb una certa solemnitat a totes les misses del diumenge 20 de gener, a totes les parròquies, fent esment de sant Fructuós i dels seus diaques, presentant el cartell i divulgant el material escrit que tinguem a mà.

— La sortida arxiprestal dels infants grans de catequesi (de 4t a 6è) amb els seus pares, prevista per al 9 de març de 2008, serà a Tarragona i als llocs de memòria de sant Fructuós amb motiu de l’Any Jubilar.

— Proposar que la Trobada Arxiprestal de Cristians, prevista per al 20 d’abril de 2008, sigui un pelegrinatge a Tarragona i als llocs de memòria de sant Fructuós.

— Proposar la representació de la Petita Passió de sant Fructuós per a tots els infants de catequesi (de la ciutat i/o de les parròquies de l’arxiprestat) en un local adient de Valls.

— Proposar que els dos recessos d’Advent (dissabte 1 de desembre de 2007) i de Quaresma (9 de febrer de 2008) tinguin per punt de reflexió el testimoniatge, la identitat cristiana, i ser instruments de pacificació i de reconciliació.



 

Calendari
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

arquebisbat de tarragona


WEB PATROCINADA PER